Mituri și adevăruri cu privire la defectele de vedere. Citiți neapărat

Mituri și adevăruri cu privire la defectele de vedere. Citiți neapărat

 Mulți dintre ei nici măcar nu știe asta, sau poate fi mituri, și cred că le corecție dioptrií poate face rău. “Dar nu este nimic. Când oamenii cu un defect nu poarte ochelari, ochii netrénují, doar unavují. Ochi într-adevăr předprogramováno și creșterea corective dezavantaje nu pot afecta”, a spus medicul Lucia Valešová.

O viziune bună-aceasta nu este o chestiune de curs.

O viziune bună-aceasta nu este o chestiune de curs.Calitate de vedere afectează genetică, precum și a omului însuși: stil de viață, de somn și, la fel ca și ochii protejează și are grijă de ei.

“Cel mai bun de prevenire malformații oculare sunt controale regulate la oftalmolog. Servește nu numai pentru a verifica dioptrií, dar și pentru a detecta grave afecțiuni despre care oamenii de multe ori nu observa,” atenție”, spune medicul Lucia Valešová din ochi clinica DuoVize.

Cataractei (cataracta) pe primul loc în rândul bolilor de ochi, care duc la deteriorarea vederii si orbire. Afectează 40 la sută din oameni de mijloc și de 90% la vârste mai mari. De foarte multe ori apare la pacienții cu diabet zaharat, dar, de asemenea, găsite după o accidentare ochi sau în legătură cu utilizarea de medicamente, în special de corticosteroizi.

Se manifestă zamlženým și rozostřeným vedere în dahl, sensibilitate la lumina tot mai puternică și zkresleným color percepția. Cauti un ochi, puteți avea dublu sau triplu de vedere.

Cataracta nu poate nici opri, nici a încetini. Singura opțiune de recuperare de vedere, ca o intervenție chirurgicală, în care dintre

Ochi este eliminat zkalená linte și înlocuiți-o lentilă artificială

Ochi este eliminat zkalená linte și înlocuiți-o lentilă artificială“Înainte de cataracta operat în stadiu avansat, astăzi totul este diferit. Operația este recomandată ori în acel moment, atunci când cataracta începe să pacienții se înrăutățește vederea. În primul rând, aceasta nu are sens deranjez cu deficiențe de vedere, precum și totală, decât cataracta mai avansate, inclusiv oftalmologice, lentile de greu și de a-l șterge, atunci când operația este mai complexă”, explică medicul.

Cele mai frecvente ochi dioptrickou defect, cum ar fi miopie (miopie), care afectează până la 30% din populație. O creștere semnificativă a cazurilor de miopie, în opinia experților, acest lucru se manifestă mai ales la persoanele care cresc în orașe. În scopul de a accelera dezvoltarea de miopie se întâlnește la copii în procesul de învățământ, dar și în jur de douăzeci de ani, și este în principal cea a studenților.

Miopia nu este corecta cu ochelari sau lentile de contact cu “minusovými” lentile, care vor avea loc imaginea de pe retină, și aceasta, prin urmare, devine ascuțit. O altă soluție este operația cu laser pentru ochi, care permite de a scăpa de defecte pentru totdeauna.

O altă cauză comună ochii dioptrickou dezavantaj este vetchozrakost (prezbiopie), în care o persoană are probleme de a determina exact la grămadă. Defectul se aplică 40 % din oameni de mijloc și de 90 % la vârste mai mari.

Cei mai mulți oameni această problemă detectează în timpul de citire, atunci când aveți nevoie, o carte sau un telefon mobil în mod constant să scadă. Dacă acest defect ochii neřešíte, te pot chinui dureri de cap, senzație de arsură în ochi, lăcrimare abundentă sau, dimpotrivă, un sentiment de nisip în ochi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright DafniBreath 2019
Tech Nerd theme designed by FixedWidget